miercuri, 12 mai 2010

O solutie pentru vremuri de criza

Multi vad problemele ridicate de criza si de "solutiile" gasite de guvernul nostru si se intreaba "dar ce e de facut ?"
Cand e vorba de trecut la actiune, majoritatea nu stiu ce s-ar putea face.
Toti stim ca toate guvernele au fost corupte, ca toti politicienii sunt corupti, ca banii conduc Romania.
Daca schimbi guvernul, nu rezolvi, mare lucru, doar schimbi hotii.
Oamenii nu stiu ca exista o solutie ! Solutia este detaliata in The Zeitgeist Movement, cu solutii si modalitati de aplicare.
Ideea este sa renuntam complet la sistemul financiar si la bani.
Orice ideologie sau sistem bazat de bani si pe profit nu aduce decat aceleasi crize prin care trecem acum.

The Zeigeist Movement propune un sistem bazat pe managementul resurselor planetei, sistem ce desfiinteaza ideea de bani si de stratificare sociala, care la urma urmei nu inseamna decat sclavie.

Cel mai bun lucru pe care putem sa il facem acum, este sa raspandim conceptul.
In momentul in care o mare parte din populatie va fi constienta ca exista aceasta varianta, va veni si schimbarea.

Oamenii nu cer altceva pentru ca nu stiu ce sa ceara, haideti sa schimbam noi asta !

4 comentarii:

  1. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce rezolvam prietene? Sincer, eu ma pregatesc sa ma retrag frumos undeva la tzara, sa-mi cultiv strictul necesar pentru supravietuire si sa caut niste surse de venit sa ajung in "concediu" de 2 ori pe an. Mi se pare cel mai sanatos lucru pe care il pot face! Si uite si de ce
    http://cambesteanu.blogspot.com/2011/02/cine-ar-trebui-sa-se-lase-de-politica.html

    RăspundețiȘtergere
  3. O solutie! Comunitatea autosuficenta. Teren in zonele unde oamenii au abandonat casele, satele. Acolo case din pamant, sau materiale cat mai ieftine, dar construite dupa conceptul caselor pasive. Gradina cu tot ce trebuie pt consumul unei familii, pasari, porci, vite, peste. Exista multe solutii de agricultura permanenta, ecologica etc. Sistem energetic propriu alcatuit din turbine eoliene, panouri solare, sisteme de recirculare a aerului pt incalzirea locuintei. Sisteme de reciclare a deseurilor. Produse agricole pe care le poti vinde sau poti face schimburi. In comunitate moneda de schimb sa fie "ora de munca". Lucruri posibile. Trebuie doar sa renuntam sa mai muncim pt stapani si guverne si sa ne reorientam spre noi. Ganditi-va putin mai mult...aveti o casa pe credit de 30 de ani cu o dobanda care ajunge mai mare decat salariul. Si asa viata ta devine o alergare dupa un salariu care niciodata nu e suficient. Si nu sti de ce esti nemultumit de viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Everything is very open with a precise description of the issues.

    It was truly informative. Your website is very helpful.

    Many thanks for sharing!

    Also visit my website: waist hip ratio calculator

    RăspundețiȘtergere